MIBEN SEGÍTHETEK?

ÉLETVITELI TANÁCSADÁS

Az élet minden területén különböző kihívásokkal, problémákkal kerülhetünk szembe, melyeket nehezen tudunk megoldani (pár- és baráti kapcsolatok, család, gyász, egészség, lelki egyensúly, vallás, karrier...). A közös munka során együtt keresünk megoldást a hozott problémára.

ÖNISMERET

Az önismeret útján elindulva megismerhetjük saját működésünket és a viselkedésünk mögött álló motivációkat. Ez az út sokszor rögös és nehézségekkel teli, de segíthet abban, hogy harmóniában legyünk önmagunkkal.

STRESSZKEZELÉS

A stressz mindannyiunk hétköznapjait átszövi, szinte bármilyen területen megjelenhet és sok elakadást okozhat. Különböző relaxációs technikák segítégével megtanulhatja kezelni a stresszes helyzeteket, valamint közösen megvizsgáljuk, hogy milyen megoldása lehet.

MUNKAHELYI PROBLÉMÁK

A munkahelyen számos nehézséggel találkozhatunk, mint  konfliktus a kollégákkal, kiégés, stressz, helytelen időmenedzsment, munka és a magánélet egyegysúlyának felborulása... A közös munka során ezeknek a problémáknak megoldásában segítek.

MEDIÁCIÓ

A vitarendezés egyik lehetséges módszere, mely során semleges kívülállóként segítek olyan megoldást találni a konflikutusra, melyben mindkét fél érdekei érvényre jutnak, és amely az érintettek számára elfogadható, kielégítő.

TRÉNINGEK

Interaktív fejlesztő tréningek különböző létszámú csoportoknak (5- 15 fő), mely során a résztvevők hasznos technikákat és szemléletmódokat sajátíthatnak el az egyes témákban, mint a kommunikáció, stresszkezelés, csapatépítés... 

A meghatározott célnak megfelelően alakítom ki a tréning felépítését és hosszát.